PREZENTARE

WEKA CONSULT

Cu o experienta bogata in domeniul economic si financiar si o buna cunoastere a mediului actual de business in Romania, va propunem un set complet de servicii de specialitate menite sa vina in sprijinul afacerii dvs..

Putem spune ca, dezvoltarea de care ne-am bucurat in decursul timpului s-a datorat atat profesionalismului si seriozitatii echipei si colaboratorilor nostrii cat si a clientilor care au inteles si apreciat activitatea noastra.

Firma noastra este condusa de persoane cu peste 15 ani de experienta in domeniul economic si a fost înfiintata in cursul anului 2006 in scopul de a oferii servicii de specialitate, calitative şi competitive, adecvate mediului de afaceri din Romania.

Avantajul oferit de noi este acela ca oferim unu pachet complet de servicii de specialitate „in House” pentru toata perioada de existenta a unei firme (start-up to exist), precum si o colaborare continua si implicare totala in a solutiona orice nevoie a clientului intr-un timp optim si la preturi accesibilie.

Experienţa echipei noastre se bazeaza atat pe activitatea depusa si rezultatele obtinute pana acum precum si pe o perfecţionare continua in domeniile de specialitate.

Vesna IVASCU

Expert Contabil (membru CECAR)
Expert Contabil
(membru CECAR)

Carmen CIOTARLA

Consultant Fiscal (membru CCF) Expert Contabil (membru CECCAR)
Consultant Fiscal (membru CCF)
Expert Contabil (membru CECCAR)