HR - Resurse umane

HR prin WEKA CONSULT

Serviciile noastre sunt concepute pentru a veni in sprijinul antreprenorilor oferind pachete personalizate in domeniul resurselor umane astfel încât să asigure perspectiva legislativă, schimbul de informații sigure despre angajați și prelucrarea precisă a datelor. In acelasi timp suntem aici pentru a-i ajuta pe antreprenori sa aiba o buna organizare din punct de vedere financiar.

Eficientizarea procesului de salarizare și administrare de personal este o sarcină care necesită atenție si informare continuă. Serviciile de recrutare și Head Hunting sunt oferite prin intermediul partenerilor noștri care pe langa experienta de peste 10 ani in domeniul recrutarii si selectarii de personalul, detin si un portofoliu impresionant de clienti multumiti.

Scopul nostru este sa ne mentinem reputatia dobandita si in acelasi timp increderea clientilor nostri. Ne dorim ca intotdeauna sa oferim servicii de calitate si sa ramanem deschisi cererilor si schimbarilor cerute de catre clientii si viitorii nostri clienti!